+31 (0) 620 913 560

logeren@plupiko.nl

Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg

Melickerweg 4

6075 NG Herkenbosch

Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg
Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg

 

Algemeen

In het buitengebied tussen Herkenbosch en Melick ligt hondenpension Plupiko. Een heerlijke bosrijke omgeving met veel ruimte en speelplezier voor trouwe viervoeters.

Hondenpension Plupiko is een plek waar uw hond gedurende zijn/haar verblijf volop kan genieten van het buitenleven. U kunt uw dier met een gerust hart achterlaten.

Het is kleinschalig van opzet, waardoor er veel tijd en aandacht voor ze is.

 

 

Uitlaten:

Er zijn diverse uitrenplekken waar de honden gedurende de dag in kleinere groepjes lekker kunnen ravotten.

Ze kunnen heerlijk spelen in een stukje bos aangrenzend aan de verblijven. Indien uw viervoeter het  toelaat, heeft hij altijd minimaal een speelkameraad gedurende de speeltijd buiten.

 

De hoeveelheid tijd van buiten zijn, is afhankelijk van de behoefte van de hond. De ene hond is actiever dan de andere. Niet onbelangrijk is dat ze allemaal op hun tijd rust krijgen gedurende de dag maar zeker ook voor en na het eten. Daarnaast heeft iedere hond een eigen verblijf.

Wanneer u meerdere honden heeft, kunnen deze uiteraard bij elkaar geplaatst worden.

 

 

Verblijf:

De slaap/rust verblijven zijn verwarmd en voorzien van airconditioning. De hond ligt hier altijd beschut van kou, wind en warmte. Tevens zijn ze voorzien van een mand met deken. Vanwege hygiƫnische reden is het niet toegestaan kussens of matrassen mee te nemen. De dekens die ze hier krijgen worden regelmatig gewassen en drogen snel in tegenstelling tot kussens. Wel is het mogelijk iets persoonlijks van uw hond mee te nemen, een speeltje of iets waar het dier zich comfortabel bij voelt.

 

 

Socialiseren:

Het kan zijn dat uw hond niet gewend is om te spelen met andere honden en dat hij/zij wat meer tijd nodig heeft om te wennen. We besteden hier extra aandacht en tijd aan, zodat uw hond ook kan genieten van een heerlijke vakantie.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de grootte van de honden wanneer ze samen uitgelaten worden.

 

Mocht u een kijkje willen nemen dan kan dat op afspraak tijdens de openingstijden.

Wanneer u uw trouwe viervoeter wilt aanmelden voor een verblijf bij Plupiko, dan kan dit door het  invullen van het  aanmeldingsformulier of het sturen van een e-mail naar logeren@plupiko.nl

 

 

webdesign by neo